A good woman keeps her mind right and her body tight.

Szürke-színes hétköznapok

Lassan pont

2010. december 10. - Vyca

Véget ért ma a szorgalmi időszak. Még egy pót ZH esedékes számomra, meg 3 házi. Ebből a fordítást remélem még ma letudom. A vizsgáim száma kettőre redukálódott, miután sikerült fordítva beosztanom az időmet, mint kellett volna. Így január 12-én végzek a 2010/2011/őszi félévvel. Ösztöndíjam már teljesen biztosan nem lesz a tavasszal sem. Megint csak fizethetek, mint a katonatiszt. A hétvégén abszolválom a megmaradt feladatokat, 21-én elmegyek egyet vizsgázni, aztán gőzerővel tanulok a nyelvvizsgára, mert nem ártana azon is átmenni.

Tervek vannak azutánra is. Majd meglátjuk, mi lesz belőlük.

Borzalmas lesz a tavaszi félév, már most látom. Hogy fog nekem az sikerülni...

Mindenkinek sikeres pótlási hetet!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katus.. 2010.12.18. 14:02:52

Hajrá a nyelvvizsgához és a maradék vizsgákhoz! Majd küldök erőt, mert nekem "csak" a januári minusz 30 fokra kell készülnöm, az kevésbé terheli le az agysejtjeim, mint a sok tanulás.
süti beállítások módosítása