A good woman keeps her mind right and her body tight.

Szürke-színes hétköznapok

Ennyi volt

2010. december 19. - Vyca

Elmúlt a félév meg a pótlási hét is. Mindenkinek örömteljes beigli-sütögetést, karácsonyi utolsó pillanatbeli ajándékhajhászást és ünnepi sürgést-forgást.

Sikerült befejeznem az eddigi legrosszabb félévemet. Gratulálok magamnak. Pedig 5 héttel ezelőtt még olyan szépen álltam... Sőt! Még két héttel ezelőtt is kielégítőnek találtam a helyzetet. De ez van, lehet hogy én sosem leszek ennél jobb. Bár vicces lesz feleannyi kredittel ugyanolyan ösztöndíjátlagot birtokolni... Mondjuk nézzük a jó oldalát: csak két vizsgám lesz. :) (Bár egy harmadik aláírás simán meglehetett volna, azért annyira szidom magamat...)

Közben hadi titokként egy hétig mászkálok Szolnokra, és ezután még kb. 50 alkalmat szintén. Mert ott van ingyen. Mert ott a legolcsóbb. Persze nem vállaltam volna be, ha meg kellene vennem a vonatjegyet, de számomra sokat számít, hogy kb. összesen olyan negyvenezret fogok megspórolni ha végzek. Majd valamikor egyszer. Első etap januárban. Ha belefér.


Baja
(Forrás: Indafotó)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása