A good woman keeps her mind right and her body tight.

Szürke-színes hétköznapok

Van az úgy

2009. október 18. - Vyca

Van az úgy, hogy nem tudod mit akarsz. Aztán elhatározod magadat, úgy érzed, meg kell tenned valamit. És megteszed. Aztán rájössz, hogy úgy sem jó. De nem érzed, hogy rosszul tetted volna, és ha újra lenne esélyed ugyanúgy tennél, de valamiért mégsem jó sehogysem. Visszacsinálni nem lehet, mert a megtörténtet nem lehet nem megtörténtté tenni. Lehet nem is akarod. Valahogy mégis előrébb kell jutni. Vagy visszább. Vagy egyáltalán csak valahova. Majd az idő elrendezi, azt hiszem. Vagy az sem. És akkor csak a türelmetlenség marad. Ami nem jó — az elhamarkodottság sosem jó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KeRTi · http://blog.gardenee.net 2009.10.18. 21:59:30

Telibetaláltad azt, amit egy pár nappal ezelőtt éreztem. A különbség kettőnk között annyi, hogy én nem tudom leírni. :)

Vyca 2009.10.18. 22:49:08

@KeRTi: :) Erre valók a nők. Mindig mindent kimonda(t)nak. Amit nem akarsz/tudsz, azokat is. :)

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2009.10.18. 22:55:15

@Vyca: Ez az érzés olyan ismerős. Szívemből szóltál. Meg szerintem sokunkéból. Bár én vissza semmit nem csinálnék. De az ez most így sehogy sem jó állapot... 100 pont.
süti beállítások módosítása